Binnenzonwering

Jaloezieën

Zorgen voor een bijzondere speling van het licht in uw woon- of slaapkamer door het kantelen van de horizontale lamellen. U heeft de keuze uit verschillende lamelbreedtes.

Verkrijgbaar in aluminium en hout.

Ook verkrijgbaar met een EasyClick frame. Jaloezieën worden dan eenvoudig op het kozijn geklikt zonder boor- en schroefgaten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor draaikiepramen.

Rolgordijnen met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste verschoven kan worden

Ook verkrijgbaar met een EasyClick frame. Duo rolgordijnen worden dan eenvoudig op het kozijn geklikt zonder boor- en schroefgaten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor draaikiepramen.

Duo rolgordijnen

Rolgordijnen zijn perfect in het filteren van de storende schitteringen door de zon. Gebruik een verduisterend rolgordijn wanneer je een kamer wilt verduisteren.

Ook verkrijgbaar met een EasyClick frame. Rolgordijnen worden dan eenvoudig op het kozijn geklikt zonder boor- en schroefgaten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor draaikiepramen.

Rolgordijnen

Plisségordijnen

De stof van plisségordijnen is in smalle plooien gevouwen die als een harmonica op- of uit elkaar te schuiven zijn. Uitermate geschikt voor ramen met smalle kozijnen.

Plissés kunnen ook aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor u zelf makkelijk de mate van inkijk kunt bepalen.

Ook verkrijgbaar met een EasyClick frame. Plisségordijnen worden dan eenvoudig op het kozijn geklikt zonder boor- en schroefgaten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor draaikiepramen.

Lamellen

Bepaal zelf de hoeveelheid licht in uw woon- of slaapkamer door te spelen met de positie van de verticale lamellen.

U heeft hier de keuze uit verschillende lamelbreedtes.

Verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof (voor een warme uitstraling), PVC en aluminium (geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer).


Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een modern alternatief voor klassieke gordijnen.
Kenmerkend voor de vouwgordijnen zijn de opeenvolgende baleinen die vlak voor het raam hangen.

Wij bieden 4 typen vouwgordijnen: zonder volant, halve volant, hele volant en met baleinen aan de voorzijde.

Verschillende soorten bedieningssystemen

Handmatig met koord

Elektrisch met een schakelaar aan de wand

Elektrisch met een afstandsbediening

Elektrisch via uw
smartphone of tablet

Heeft u advies nodig?
Neem gerust contact met
ons op, wij helpen u graag!

Bedankt!
We zullen snel contact met u opnemen.
Oops! Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw!

Telefonisch bereikbaar op:
+31 6 46376507