Buitenzonwering

Windvaste ritsscreens

Met een windvaste ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor er geen kieren meer aan de zijkant ontstaan.

Optimale privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten.U kunt overdag gewoon door het screen naar buiten kijken maar er kan niet vanuit buiten in uw woning worden gekeken.

U kunt een windvaste ritsscreens ook gebruiken voor het afsluiten van uw terrasoverkapping.

Bij de keuze van een windvaste ritsscreens kunt u zowel de kleur van het doek als de kleur van de kast en geleiders bepalen. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden qua bediening.

Screen

Optimale privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten.U kunt overdag gewoon door het screen naar buiten kijken maar er kan niet vanuit buiten in uw woning worden gekeken.

Bij de keuze van een screen kunt u zowel de kleur van het doek als de kleur van de kast en geleiders bepalen. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden qua bediening.

Uitvalscherm

Op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is, is een uitvalscherm een prima oplossing. Met een uitvalscherm geeft u de gevel van uw woning of bedrijfspand een chique, traditionele uitstraling.

Dit type zonwering is geschikt voor flatgebouwen aan muren waar wel ramen maar geen balkons zitten.

Bij de keuze van een uitvalscherm kunt u zowel de kleur van het scherm als de kleur van het doek bepalen. Ook bieden wij verschillende mogelijkheden qua bediening.

Knikarm/Terrasscherm

Met een knikarm/terrasscherm creëert u een terras aan uw huis. Het is een verlengstuk van uw woning en biedt meer wooncomfort.

Op ieder moment van de dag heeft u een behaaglijke schaduwplek en een aangenaam klimaat op uw terras.

Geniet langer van het buitenleven omdat de zomerwarmte lang onder uw scherm blijft hangen en creëer meer sfeer door het toevoegen van LED verlichting in uw zonnescherm.

Verschillende soorten bedieningssystemen

Handmatig met bandbediening of koord

Elektrisch met een schakelaar aan de wand

Elektrisch met een afstandsbediening

Elektrisch via uw
smartphone of tablet

Heeft u advies nodig?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bedankt!
We zullen snel contact met u opnemen.
Oops! Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw!

Telefonisch bereikbaar op:
+31 6 46376507